Testar McDonalds Smokey BBQNy hamburgare på McDonalds – klart jag måste testa! 🙂

Prenumerera på mitt nyhetsbrev (det är en purchase):

Supporta mig på Patreon:
Klicka här för att prenumerera:
Mitt PS4-cope with: HeyJohan
Följ mig på Fb:
Eller Instagram:

-~-~~-~~~-~~-~-
Häng med until laxodling i Norge:

-~-~~-~~~-~~-~-

supply

35 thoughts on “Testar McDonalds Smokey BBQ”

 1. Har inte varit på McDonads på 20 år, kommer aldrig någonsin sponsra ett företag som detta! Ur miljösynpunkt är dom total katastrof. Deras grejer saknar genuin karaktär, det är socker, salt och fett. Jag har svårt att betrakta deras utbud som mat, det är snacks. Det är lika mycket mat som att äta chips.

 2. Tja. Riktig Donken worker här.
  Roligt att du ändå gillade vår nya kampanj. Efter att ha smakat den själv kan jag bara hålla med. "Smokey" är kanske inte riktigt rätt namn. "Sweet BBQ" kanske hade passat bättre. Men, men…

  I övrigt vill jag påstå att den har en mycket trevlig smak som kanske riktar sig lite mer åt "milda" smakare som mig själv än T.ex El maco eller jureskog texas/signatur gjorde.
  Saltgurkan och såsen passar mycket bra ihop. Osten smälter ihop puckarna bra och isbergssallad ger bra krispig volym.
  Den är inte samma som en Chargrilled direkt som är en burgare med precis lagom stark kick utan att få dig att flämta.
  Men en burgare som jag inte skäms för att sälja.

 3. Provade den för någon vecka sen….ok smak. Värt 96 kr nope. Priset på McD börjar bli för högt för vad det är. Dom flesta lunch / lunchbuffé kostar 79kr – 100kr och när dessa kostar lika eller billigare än McD, BK, Max då vet i alla fall jag vad jag väljer.

 4. Flottkuberna tar för mycket för sina burgare, jag vill inte betala för att det går "fort" att få en som inte är särskilt god. Hellre väntar jag på en bra som tar lite tid. God mat tar tid. 6/10 är alldeles för mycket.

 5. Testa Burger Kings nya buffalo sticks eller vad de heter. Nya kyckling-sticks. Btw Bun Meat Bun är så gott. Du kan väl även testa att äta Texas Longhorns stoooora burgare med typ 5-6 köttbitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *